ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ

Περιποίηση Πρασίνου - Κλάδεμα Δέντρων "ΑΣΤΡΑΠΗ"

Ένα πολύ σημαντικό μέρος για την επιτυχή διατήρηση ενός κήπου ή χώρου πρασίνου σε καλή κατάσταση, αποτελεί η συχνή και τακτική συντήρηση του, κυρίως καθ’ όλη την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού αλλά και τους χειμερινούς-φθινοπωρινούς μήνες σε πιο αραιά διαστήματα. 

Ο κήπος σαν ένα σύνολο ζωντανών και αναπτυσσομένων οργανισμών απαιτεί σίγουρα παραπάνω φροντίδα από ένα απλό κούρεμα του γκαζόν και καθαρισμό φύλλων.

Η ΑΣΤΡΑΠΗ παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης κήπων που θα μπορέσουν να διατηρήσουν τους χώρους σας σε άψογη κατάσταση. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει:

 Περιποίηση χλοοτάπητα
– Ξεβοτανίσματα και σκάλισμα παρτεριών
– Κλάδεμα καλλωπιστικών θάμνων και δέντρων
– Λίπανση χλοοτάπητα και καλλωπιστικών ανθοκομικών φυτών
– Παρεμβάσεις με γεωργικά φάρμακα
– Έλεγχος αρδευτικού συστήματος


Κοπή Δένδρων

Στην "ΑΣΤΡΑΠΗ" αναλαμβάνουμε το κλάδεμα καθώς και την κοπή ψηλών δέντρων όπου αυτό κριθεί απαραίτητο προς αποφυγή ατυχημάτων αλλά και για αναπτυξιακούς λόγους. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας γνωρίζει τον τρόπο της ορθής κοπής μέρους ψηλών δέντρων ώστε να μην καταστραφεί το πράσινο και να μπορέσει στο μέλλον ν΄ανθοφορήσει. Για την κάλυψη ακόμα και των πιο ψηλών δέντρων, η εταιρεία μας διαθέτει ειδικά καλαθοφόρα οχήματα.


Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανταπεξέλθουμε στις δικές σας ανάγκες.