ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΜΑΤΩΝ

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΜΑΤΩΝ 

Μπορεί η εκκένωση βόθρου να θεωρείται δύσκολη κατάσταση για εσάς αλλά για εμάς αποτελεί μια απλή και καθημερινή υπόθεση. Πραγματοποιούμε κάθε εκκένωση βόθρου γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα και αποτελεσματικά χάρη στα σύγχρονα βυτιοφόρα και τον εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεσή μας. Σημαντικό σημείο που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη είναι πως η εκκένωση βόθρων/ αποχετεύσεων και ο καθαρισμός τους αποτελούν αντικείμενο υγιεινής και συνήθως συνδυάζονται με υπηρεσίες απολύμανσης. Κάθε φορά, μετά την απαραίτητη εκκένωση του βόθρου, αφήνουμε το χώρο καθαρό και λειτουργικό.

Όταν προκύπτει η ανάγκη εκκένωσης βόθρου, μην αγχώνεστε! Το άδειασμα του βόθρου αποτελεί μια διαδικασία που η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει εδώ και χρόνια. Χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα μηχανήματά μας, έχουμε τη δυνατότητα υψηλής αναρρόφησης και μπορούμε να εκκενώσουμε κάθε βόθρο από κάθε είδους απόβλητα. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τις ανταγωνιστικές μας τιμές, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να αποτελούμε την ιδανική σας επιλογή.

Σύγχρονος στόλος βυτιοφόρων                                                                                                    

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων και εκπαιδευμένους επαγγελματίες οδηγούς για το άδειασμα βόθρου και μεταφορά λυμάτων με ασφάλεια προς τους χώρους επεξεργασίας λυμάτων βάσει νομοθεσίας.

Αντλητικά συστήματα δυνατά και γρήγορα                                                                                                    

Διαθέτουμε ισχυρά μηχανήματα μεγάλης αντλητικής αναρρόφησης και υψηλής απορροφητικότητας για την άντληση λυμάτων και την άντληση ακάθαρτων υδάτων από κατοικίες, ξενοδοχεία, εργοστάσια, νοσοκομεία και πλοία.

Αθόρυβη και άοσμη εκκένωση βόθρου                                                                                                    

Διαθέτουμε αντλίες αναρρόφησης αθόρυβης λειτουργίας και υιοθετούμε κατά κανόνα οικολογικές λύσεις για την απόσμηση του βόθρου σας και εξάλειψη της όποιας μυρωδιάς προσέχοντας να μην υπάρχει διαρροή λυμάτων προς το περιβάλλον.

Παντός τύπου εκκενώσεις βόθρων                                                                                             

Εκκένωση βόθρου από ιδιωτικές κατοικίες, εξοχικά, πολυκατοικίες, πλοία, καταστήματα, επιχειρήσεις, εργοστάσια, νοσοκομεία και πρατήρια υγρών καυσίμων (βενζινάδικα). Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε τις εκκενώσεις σε εμάς. 

Πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης                                                                                                    

Για τον καθαρισμό του βόθρου και την απαλλαγή από το πουρί και τα οργανικά λιπαρά λύματα, διαθέτουμε ισχυρά συστήματα υδροβολής και πλυστικά μηχανήματα μεγάλης πίεσης για την επαναφορά του βόθρου στον αρχικό του όγκο.

Ασφαλής μεταφορά λυμάτων                                                                                                 

Άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες οδηγοί για την μεταφορά λυμάτων, μεταφορά βοθρολυμάτων και μεταφορά αστικών/βιομηχανικών αποβλήτων με ασφάλεια.

Συνέπεια και εξυπηρέτηση                                                                                                    

Όλα αυτά τα χρόνια η άριστη εμπιστοσύνη που χτίζουμε με τους πελάτες μας μετουσιώνεται σε κλειστά μηνιαία και ετήσια συμβόλαια διαβαθμισμένης κοστολόγησης για εκκενώσεις βόθρου  και καθαρισμούς βόθρων.

30 συναπτά έτη εμπειρίας                                                                                                    

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη εκκένωσης βόθρου (μικρού ή μεγάλου), μεταφορά λυμάτων (από επαγγελματίες οδηγούς βυτίων διαφορετικών κυβικών), άντλησης υδάτων (από γκαράζ, αποθήκες, σπίτια και επιχειρήσεις).

Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει εκκενώσεις, όπως:

 • Εκκενώσεις βόθρων σε μονοκατοικίες
 • Εκκενώσεις βόθρων σε διαμερίσματα
 • Εκκενώσεις βόθρων σε πολυκατοικίες
 • Εκκενώσεις βόθρων σε επαγγελματικούς χώρους
 • Εκκενώσεις βόθρων σε καταστήματα
 • Εκκενώσεις βόθρων σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
 • Εκκενώσεις βόθρων σε εργοστάσια και βιοτεχνίες
 • Εκκενώσεις βόθρων σε νοσοκομεία
 • Εκκενώσεις βόθρων σε δήμους
 • Εκκενώσεις βόθρων σε δυσπρόσιτα σημεία

Επίσης είμαστε στη διάθεσή σας για

 • Εκκενώσεις στεγανών σε βενζινάδικα
 • Εκκενώσεις στεγανών σε πλυντήρια αυτοκινήτων
 • Εκκενώσεις στεγανών σε μαρμαράδικα
 • Άντληση υδάτων από πλοία
 • Άντληση υδάτων από σκάφη
 • Άντληση υδάτων από πισίνες

Η εταιρεία μας έχει ως κύριο έργο της τις υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων,μεταφοράς λυμάτων,καθαρισμών βιολογικών σταθμών και πάσης φύσεως μεταφορά μη επικίνδυνων λυμάτων. Δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο από το 1959 και έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Συνεχής επιδίωξή μας είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, οικονομικά και γρήγορα μέσω των τελευταίων τεχνολογικών μέσων και του άριστου εκπαιδευμένου προσωπικού που διαθέτουμε.


Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανταπεξέλθουμε στις δικές σας ανάγκες.