ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ

Αποφράξεις φρεατίων "ΑΣΤΡΑΠΗ"


Η απόφραξη φρεατίων είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Κατά κύριο λόγο βουλώνει το κεντρικό φρεάτιο του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου διότι εκεί καταλήγουν όλα τα λύματα από τα μπάνια & τις κουζίνες.

Η χρήση απορρυπαντικών πλυντηρίου, τα σαπούνια, οι τρίχες, μικρά αντικείμενα, τροφές, λίπη και διάφορα άλλα, καθημερινά καταλήγουν στο κεντρικό φρεάτιο, που με την σειρά του τα οδηγεί στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο του Δήμου.

Ο καθαρισμός του φρεατίου ή αλλιώς ο καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης, κρίνεται απαραίτητος για την σωστή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος.

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΡΑΠΗ διαθέτει τεράστια εμπειρία απο το 1973 στην απόφραξη φρεατίου παντός τύπου απαλλάσσοντας σας απο πολλά ανεπιθύμητα επακόλουθα όπως υπερχείλιση, πλημμύρα υπογείων και στεγανών, έντονη δυσοσμία κ.α. Η φραγή των φρεατίων είναι δυστυχώς ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, ειδικά στην Κατερίνη και όλη την Πιερία που καλούμαστε να δώσουμε λύση.

Η απόφραξη φρεατίων σε όποιο δίκτυο αποχέτευσης, μικρό ή μεγάλο κι αν ανήκουν, είναι κάτι που κατέχουμε καλά και εκτελούμε με μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγάλη προσοχή, χάρη στον άρτιο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε όπως, αντλίες υψηλής πίεσης νερού για υδροβολή, ριζοκόπτες, περιστροφικά ελατήρια ή ακόμα πιο σύνθετο εξοπλισμό για το σκοπό αυτό.

Στόχος της εταιρίας μας «Αποφρακτική ΑΣΤΡΑΠΗ» είναι να ανταποκριθούμε άμεσα και με ταχύτητα στην ανάγκη σας για απόφραξη φρεατίου, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος. Το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας, μπορεί να εγγυηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα για σας. Κάνοντας χρήση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε.

Δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε για να διαπιστώσετε μόνοι σας αυτό που σας λέμε. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο. Ειδοποιήστε μας και θα είμαστε πολύ γρήγορα κοντά σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ποιότητα, ευθύνη και σεβασμό σε σας και οικονομία στα χρήματά σας.

Ο τρόπος απόφραξης ενός φρεατίου ποικίλει ανάλογα με την γενική κατάσταση του φρεατίου αλλά και την φύση του προβλήματος. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης φρεατίων, που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μόνιμες και εγγυημένες λύσεις.

Για απόφραξη βουλωμένων φρεατίων σε Κατερίνη και Πιερία καλέστε την Αποφρακτική "ΑΣΤΡΑΠΗ". Εξυπηρετούμε άμεσα και πολύ οικονομικά πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, σχολεία, δήμους, εργοστάσια, βιομηχανίες, ΟΤΑ, καταστήματα και νοσοκομεία με φιλική και αποτελεσματική  εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – 

 Γιατί βουλώνει το κεντρικό φρεάτιο του κτιρίου; 
Η συχνή χρήση απορρυπαντικών πλυντηρίου, τα σαπούνια, τα υπολείμματα τροφών, μαγειρικά λίπη, χαρτιά, μικρο αντικείμενα και τρίχες είναι οι συχνότερες αιτίες φραγής ενός φρεατίου. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν το λεγόμενο “πουρί”, που με τη σειρά του φράζει μέρα με την μέρα το κεντρικό φρεάτιο του κτιρίου. Με τον καιρό και την συχνή χρήση, θα χρειαστεί να γίνει απόφραξη του φρεατίου για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πλημμύρας ή άλλης δυσάρεστης κατάστασης.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες).

Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

 Ποια διαδικασία ακολουθείται για την απόφραξη φρεατίων;

Η εταιρεία μας έρχεται στον χώρο σας για την επί τόπου διάγνωση του προβλήματος. Με την χρήση πιεστικών νερού πολύ υψηλής πίεσης και την χρήση τηλεσκοπικής κάμερας αποφράξεων, εφόσον απαιτηθεί, λύνουμε οριστικά το πρόβλημα φραγής των αποχετεύσεων σας, αφού βρίσκουμε την ρίζα του προβλήματος..

 Χρειάζεται ο καθαρισμός φρεατίου και αποχέτευσης;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Βέβαια για πιο μόνιμο και αποτελεσματικό καθαρισμό, συστήνεται και ο καθαρισμός της κεντρικής αποχέτευσης του κτιρίου, μετά την πλήρη απόφραξη και καθαρισμό του φρεατίου.

 Η αποχέτευση μυρίζει έντονα, τι να κάνω; 
Αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα δυσάρεστων οσμών που προέρχονται απο τα φρεάτια του κτιρίου σας, αυτό σημαίνει ότι οι αποχετεύσεις σας χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο, καθώς αυτό μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα του μηχανοσίφωνα (οσμοπαγίδα) ή σε σταδιακή φραγή των σωληνώσεων σας απο πουρί και άλλα ανόργανα υλικά. Καλέστε μας για μια έγκυρη διάγνωση και έλεγχο των αποχετεύσεων σας πριν είναι αργά.

 Ποιοι τρόποι υπάρχουν για την απόφραξη φρεατίου;
Για αποφράξεις φρεατίων χρησιμοποιούμε διάφορες μέθοδοι ανάλογα με την περίπτωση, τη φύση και την σοβαρότητα του προβλήματος, την κατάσταση των αποχετεύσεων σας κ.α. Μερικές από τις μεθόδους απόφραξης φρεατίων είναι οι εξής:

Ξεβούλωμα φρεατίου με χρήση πιεστικού από μηχάνημα υδροβολής πολύ υψηλής πίεσης, το οποίο εκτοξεύει νερό μέσα στο εσωτερικό του φρεατίου. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται αντικείμενα και το πουρί που βουλώνουν τον αγωγό χωρίς να προκαλεί φθορές στα τοιχώματα του αγωγού.

Η απόφραξη φρεατίου με ατσαλίνα είναι ένας κλασσικός αλλά πολύ αποτελεσματικός τρόπος απόφραξης βουλωμένου φρεατίου. Η ατσαλίνα είναι ένα μεταλλικό και ελαστικό εργαλείο που εισχωρεί με στο φρεάτιο και ξεμπλοκάρει τον αγωγό απο αντικείμενα και σκουπίδια που έχουν κλείσει την δίοδο.

Απόφραξη φρεατίου με χρήση τηλεσκοπικής κάμερας απόφραξης που οδηγούμε με τηλεχειρισμό μέσα στις αποχετεύσεις σας ώστε να διαπιστώσουμε με τα μάτια μας την ρίζα του προβλήματος και να προβούμε άμεσα στην χρήση της κατάλληλης μεθόδου απόφραξης του φρεατίου.

 Γιατί να επιλέξετε την Αποφρακτική 
"ΑΣΤΡΑΠΗ" για αποφράξεις φρεατίων;

Οι αποφράξεις φρεατίων δεν είναι απλή υπόθεση, εφόσον γίνουν σωστά και με μόνιμο αποτέλεσμα. Απαιτούν γνώση, μεγάλη εμπειρία και χρήση ειδικών σύγχρονων μηχανημάτων. Η απόφραξη φρεατίων παντός τύπου είναι η ειδικότητα μας. Διαθέτουμε αξιόπιστα και πιστοποιημένα γερμανικά μηχανήματα και άριστα καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να εγγυηθεί το άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Απόφραξη φρεατίου από ειδικούς

 Με εμπειρία από το 1990 σε χιλιάδες αποφράξεις φρεατίων στην περιοχή της Κατερίνης και την Πιερίας, μπορείτε να αισθάνεστε αλλά και να είστε ασφαλής για την οριστική λύση για όλα τα προβλήματα των αποχετεύσεων σας.

Μηνιαία συντήρηση φρεατίων

 Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και πολύ οικονομικές τιμές την συντήρηση των αποχετεύσεων και φρεατίων του κτιρίου σας, ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από όλα τα προβλήματα βουλωμένων φρεατίων και αγωγών. 

Οικονομική απόφραξη φρεατίου

 Δεν προσφέρουμε μόνο τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες απόφραξης φρεατίων παντός τύπου, αλλά διαθέτουμε και τις πιο οικονομικές τιμές στην αγορά με πλήρη συνέπεια λόγων και πράξεων.


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΠΙΕΣΗ ΝΕΡΟΥ (υδροβολή)

  • ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ
  • ΦΡΕΑΤΙΩΝ
  • ΚΟΥΖΙΝΩΝ
  • ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
  • ΣΙΦΩΝΙΩΝ
  • ΥΔΡΟΡΟΩΝ κλπ

Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο! 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανταπεξέλθουμε στις δικές σας ανάγκες.