Ορισμένες φορές ο χρόνος είναι πολυτέλεια, όταν απαιτείται άμεση, έστω και προσωρινή λύση, σε ξαφνικό πρόβλημα για ξεβούλωμα λεκάνης. Δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης:
 1. Χρήση απορρυπαντικού πιάτων
 2. Χρήση χημικών εμπορίου
 3. Χρήση βεντούζας
 4. Ζεστό νερό
 5. Φίδι υδραυλικού ή σύρμα
Πολλές φορές νομίζουμε ότι η χρήση των παραπάνω τρόπων θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από ένα πρόβλημα. Δυστυχώς αυτές οι λύσεις προσφέρουν μόνο προσωρινή ανακούφιση του προβλήματος.

Εκτός αυτού, η τακτική χρήση των χημικών εμπορίου μπορεί να προκαλέσει φθορές στις σωληνώσεις και τα είδη υγιεινής. Η βεντούζα θεωρείται πιο εύκολη στη χρήση που, όμως, θα λύσει μόνο για λίγο το πρόβλημα. Το φίδι υδραυλικού ή το σύρμα, βοηθούν σε περιπτώσεις απόφραξης αντικειμένων που φράζουν προσωρινά.

Η πιο σωστή λύση είναι η επαγγελματική προσέγγιση από ειδικούς στις αποφράξεις. Αντιμετωπίστε μια για πάντα κάθε πρόβλημα απόφραξης και ξενοιάστε.
Αν θέλετε να προστατέψετε τη λεκάνη σας ακολουθήστε τα εξής:
Μην πετάτε ποτέ τίποτα στη λεκάνη σας

Οτιδήποτε πέσει στη λεκάνη σας μπορεί να προκαλέσει μπλοκάρισμα των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν τα υλικά που δεν διασπώνται εύκολα στο νερό όπως, μωρομάντηλα, ταμπόν, σερβιέτες ή πάνες, αποτσίγαρα, καλλυντικά, υπολείμματα φαγητών και τρίχες.

Με τα πρώτα σημάδια πως κάτι δεν πάει καλά με την αποχέτευσή σας, συμβουλευτείτε τις Αποφράξεις ΑΣΤΡΑΠΗ. Ένα επιφανειακό πρόβλημα που περνάει απαρατήρητο σήμερα, θα γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα αύριο! Η πρόληψη είναι η καλύτερη προσέγγιση σε όλα τα προβλήματα.
Μια λεκάνη μπορεί να βουλώσει για τους παρακάτω σύνηθες λόγους:
 • Σε κάποιες περιοχές η πίεση του νερού της τουαλέτας είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην παρασύρονται όλα τα υπολείμματα στους σωλήνες και να κολλάνε στα τοιχώματα. Με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται και σκληραίνουν και αυτό οδηγεί σταδιακά στο βούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας.
 • Τα διάφορα σκουπίδια και χαρτιά που πέφτουν από απροσεξία, είναι ένας ακόμη λόγος που οδηγεί στο βούλωμα του σιφονιού ή των σωληνώσεών μας.
 • Ο λανθασμένος σχεδιασμός και τοποθέτηση της εγκατάστασης των σωληνώσεων είναι ένα εξίσου σημαντικός παράγοντας για το βούλωμα της λεκάνη μας. Οι μικρές διακλαδώσεις των σωληνώσεων φράζουν πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν τη φυσιολογική ροή του νερού.
 • Όταν έχουμε έντονες βροχοπτώσεις παρασύρονται χώματα και κλαδιά που φράζουν την κεντρική αποχέτευση. Αν στο σημείο υπάρχει διακλάδωση με τη δική σας αποχέτευση, τότε τα λιμνάζοντα νερά θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στη δική σας.
Η συντήρηση και καθαρισμός της αποχέτευσης γίνεται με την χρήση πιεστικού. Η δυνατή πίεση του νερού καθαρίζει τα φρεάτια και τις σωληνώσεις από οτιδήποτε προκαλεί μπλοκάρισμα. Καλέστε μας να κλείσουμε σήμερα ένα ραντεβού!
Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι πολύ σημαντική. Αν στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα με την αποχέτευσή σας, τότε θα πρέπει να κάνετε συντήρηση.

Η εταιρία μας, Αποφράξεις ΑΣΤΡΑΠΗ δίνει οριστική λύση σε προβλήματα απόφραξης.

Παρόλα αυτά, αν η εγκατάσταση της αποχέτευσης είναι παλιά ή μένετε σε παλιά οικοδομή ή πολυκατοικία, είναι απαραίτητη η συντήρηση της αποχέτευσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα (μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια).
Η διάγνωση με θερμική κάμερα είναι μια απαραίτητη υπηρεσία, όταν το πρόβλημα δεν είναι εμφανή.

Οι κάμερες χρησιμοποιούν τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας.

Το έμπειρο συνεργείο μας θα εντοπίσει το πρόβλημα που υπάρχει, χωρίς να χρειαστεί να κάνει εργασίες σκαψίματος. Η κάμερα θα υποδείξει το ακριβή σημείο που χρειάζεται επιδιόρθωση, αλλά και το λόγω που δημιουργήθηκε το πρόβλημα.
Αποφύγετε τις περιττές αποφράξεις, κάνοντας έναν επαγγελματικό έλεγχο στο αποχετευτικό σας δίκτυο συχνά.

Προσοχή στα χημικά προϊόντα καθαρισμού. Τα χημικά προϊόντα καθαρισμού των αποχετεύσεων καταστρέφουν τους σωλήνες, διαβρώνουν τους αγωγούς ομβρίων, διαβρώνουν ακόμα και το μπετόν και τα σίδερα.

Επιλέξτε έναν τεχνικό της Αποφράξεις ΑΣΤΡΑΠΗ, πριν φθάσει ο κόμπος στο χτένι.

Οι μέθοδοι απόφραξης που ακολουθούμε είναι μη επεμβατικοί και δεν επιφέρουν καταστροφές ή βλάβες στους αγωγούς όπως τα χημικά καθαριστικά και τα χημικά αποφρακτικά.

Οι σωληνώσεις είναι λογικό να φθείρονται με τα χρόνια γιατί πάντα το νερό προκαλεί φθορά από μόνο του. Όμως τα χημικά καθαριστικά επιταχύνουν την φθορά.

Η φθορά μπορεί να επιταχυνθεί και με την άσκοπη ή λανθασμένη χρήση ατσαλίνας. Άμα η ατσαλίνα είναι κοντή ή πολύ σκληρή, τότε ίσως να σπάσει και τον ίδιο τον αγωγό και να πλημμυρίσετε.

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΡΑΠΗ τα τελευταία 30 χρόνια αναλαμβάνει την άντληση υδάτων σε όλες τις περιοχές της Πιερίας. Ύστερα από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως έντονες βροχοπτώσεις, οι κάτοικοι της Αθήνας έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες πλημμύρες . Πολλές φορές, μάλιστα, τυχαίνει να πλημμυρίσουν επαγγελματικοί χώροι και οικείες λόγω βουλωμένων αποχετεύσεων ή κάποιας βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Σε περίπτωση πλημμύρας τα υπόγεια, τα φρεάτια, αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι γεμίζουν. Τα νερά που συσσωρεύονται, εκτός από την καταστροφή που προκαλούν στην περιουσία σας, ενέχουν πολλούς κινδύνους για την υγεία σας. Γι αυτό ερχόμαστε άμεσα να αντλήσουμε τα νερά και τυχόν λύματα, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες περαιτέρω καταστροφής και μόλυνσης. Αναλαμβάνουμε την άντληση υδάτων και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Στις αποφράξεις ΑΣΤΡΑΠΗ αναλαμβάνουμε την άντληση υδάτων σε:
 • κατοικίες
 • επιχειρήσεις
 • πολυκατοικίες
 • στρατόπεδα
 • νοσοκομεία
 • πλοία
 • εμπορικά καταστήματα
 • σχολεία
 • δημόσιες υπηρεσίες κ.α.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΡΑΠΗ είναι η πιο οργανωμένη εταιρεία αποφράξεων σε όλη την Πιερία με τη μεγαλύτερη κάλυψη και την καλύτερη εξυπηρέτηση περιμένει να σας εξυπηρετήσει ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις αποφράξεων!

 • Γιατί οι Αποφράξεις ΑΣΤΡΑΠΗ έχουν το πιο εξειδικευμένο προσωπικό στις αποφράξεις στην Πιερία.
 • Γιατί οι Αποφράξεις ΑΣΤΡΑΠΗ καλύπτουν όλους τους δήμους και περιοχές αποφράξεων σε όλη την Πιερία.
 • Γιατί οι Αποφράξεις ΑΣΤΡΑΠΗ έχουν τις πιο οικονομικές τιμές στις αποφράξεις στην Αθήνα, απολυμάνσεις και απεντομώσεις.
 • Γιατί οι Αποφράξεις ΑΣΤΡΑΠΗ παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες αποφράξεων σε ευαγή ιδρύματα σε όλη την Πιερία.

  • Γιατί οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΡΑΠΗ παρέχουν after sales service με συμβόλαιο συντήρησης για κάθε ανάγκη του πελάτη.
  • Γιατί οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΡΑΠΗ έχουν τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα σε όλη την Ελλάδα.
  • Γιατί οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΡΑΠΗ καλύπτουν πάνω από 30 χρόνια δήμους, νοσοκομεία και δημόσιες υπηρεσίες.
  • Γιατί οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΡΑΠΗ είναι η μοναδική εταιρεία που εγγυάται συνέπεια καταλόγου και τελικής χρέωσης.

Η ανάγκη για να “αναπνεύσει” το υλικό του χαλιού, είτε μιλάμε για μαλλί, είτε για μετάξι είτε για βαμβάκι, είναι αναντίρρητα μεγάλη.

Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει το χαλί να καθαριστεί και να απολυμανθεί. Τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε ένα νοικοκυριό πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται τους ρύπους που συσσωρεύονται στο χαλί τους λόγω καθημερινής χρήσης.

Το καυσαέριο που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, το αναμμένο τζάκι, το διαρκές κάπνισμα και η αυξημένη κίνηση πάνω στην επιφάνεια του χαλιού, είναι μερικοί επιβαρυντικοί παράγοντες.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ, πως η φθορά δεν προκαλείται με το καθάρισμα αλλά με την εκτεταμένη χρήση (όπως και στην περίπτωση των ρούχων), που απλώς με τη διαδικασία της πλύσης γίνεται ακόμα πιο ορατή.

Τα χαλιά σε ένα νοικοκυριό “συζούν” μαζί μας και μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ίσως και δεκαετίες.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τίποτα δεν μένει άφθαρτο στο πέρας του χρόνου. Όμως, η σωστή συντήρηση θα διασφαλίσει την καλή εικόνα και αισθητική του χαλιού μας.
Όλα τα χαλιά καθαρίζονται, όμως ο τρόπος καθαρισμού κάθε χαλιού διαφέρει από είδος σε είδος. Υγρό καθάρισμα, στεγνό καθάρισμα (διαδικασία ελεγχόμενης υγρασίας) ή καθάρισμα με τη χρήση αφρού, είναι κάποιοι από τους τρόπους καθαρισμού, όλες όμως εξίσου αποτελεσματικές.

Η επιλογή καθορίζεται από το “DNA” κάθε χαλιού και την ευαισθησία των χρωμάτων του.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα πιστοποιημένα από τους κρατικούς φορείς.

Υλικά σαν το μαλλί, το μετάξι και το βαμβάκι μπορούν να θεωρηθούν ως ζωντανοί οργανισμοί και χρειάζονται αναλογικά το σαπούνι, το νερό (υγρασία) και τον αέρα, ώστε να αφαιρέσουν τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στο χαλί δίνοντάς του την ευκαιρία να “αναπνεύσει” ξανά και να τονιστούν τα ιδιαίτερα χρώματά του.

Η πολύχρονη εμπειρία μας ως ταπητουργοί, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς και το χαλί σας.


Η απάντηση είναι όχι, διότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι λεκέδων.

Δεν υπάρχουν “μαγικά” υλικά που καθαρίζουν με 100% επιτυχία όλους τους τύπος λεκέδων.

Η επιστήμη της χημείας αποτελεί μια πολύπλοκη και σύνθετη επιστήμη.

Οι χρωστικοί, λιπαροί και οργανικοί λεκέδες σε συνδυασμό με τη συνολική ποιότητα του χαλιού και το χρόνο ωρίμανσης του λεκέ, σίγουρα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα του καθαρισμού.

Λεκέδες ούρων, αίματος, κρασιού ή καφέ χρειάζονται ειδική επεξεργασία και μετά τον καθαρισμό τους – μια διαδικασία που σημειώνει έως και 95% ποσοστό επιτυχίας, με ένα μικρό επιπρόσθετο κόστος στα συνολικά σας έξοδα.
 • Έχουμε συνηθίσει την εικόνα του χαλιού μας πριν τον καθαρισμό.
 • Μπορεί να στρώθηκε διαφορετικά πχ με άλλη φορά ή σε άλλο χώρο ή γιατί το πέλος είναι χτενισμένο.
 • Μπορεί να πλύθηκε πρώτη φορά και έφυγε η «καινουργίλα» ή ξεπλύθηκε το περίσσιο έξτρα χρώμα.
 • Έχει σημάδια ή δεν στρώνει καλά ή από την αποθήκευση – συσκευασία (ρολό σφιχτά τυλιγμένο) ή η βούρτσα χτενίσματος άφησε κάποια σημάδια (αναστροφή).
 • Μυρίζει διαφορετικά: είτε λόγω των καθαριστικών – απολύμανσης είτε λόγω κατασκευής πχ υπόστρωμα.
 • Μπερδεμένα κρόσσια : χρειάζεται χτένισμα.

Όταν καθαριστεί το χαλί γίνονται πιο ευδιάκριτα τα σημεία φθοράς και χρήσης του, όπως σημάδια υγρασίας και περιοχές ξεβάμματος.

Οι άκρες στα χαλιά (ρέλια και κρόσσια) αποτελούν τα πιο ευαίσθητα σημεία σε ένα χαλί και είναι αυτά που συνήθως φθείρονται πρώτα.

Στα σημεία που ποδοπατιούνται περισσότερο, η φθορά επηρεάζει το πέλος του χαλιού.

Όλα όμως μπορούν να επισκευαστούν και να επιδιορθωθούν.
Όπως ισχύει και σε κάθε κλάδο, η πιστοποίηση του επαγγελματία και η συνεχής ενημέρωσή του για τις τεχνολογικές εξελίξεις είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της ποιότητας και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η διαρκής ενημέρωση, η άμεση ανταπόκριση και το εγγυημένο αποτέλεσμα των εργασιών του, πρέπει να χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και αξιοπιστία.

Η εταιρεία ΑΣΤΡΑΠΗ τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας και αφοσιωμένη με συνέπεια στο όραμά της, προσφέρει εδώ και δεκαετίες στον καθαρισμό ταπήτων, μια από τις ποιοτικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες στον κλάδο του χαλιού.
Οι τυποποιημένες χημικές τουαλέτες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας εξαρτήματα από πλαστικό πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) και αλουμίνιο.

Μερικά μικρά εξαρτήματα όπως ελατήρια και συνδετήρες είναι κατασκευασμένα από ατσάλι.

Οι ράγες για τη στήριξη της πόρτας πάνω από το έδαφος μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο ή πλαστικό.

Αυτό καθιστά τη χημική τουαλέτα πολύ ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά και τοποθέτηση.
Οι χημικές τουαλέτες έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν πολλά πράγματα σε έναν μικρό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει αντιολισθητικό δάπεδο, ημιδιαφανή οροφή, αεραγωγούς, πόρτες με αυτόματο κλείσιμο με κλειδαριές, δείκτες προστασίας προσωπικών δεδομένων / πληρότητας και καμπύλο κάθισμα με καπάκι.

Μερικές, αλλά όχι όλα, χημικές τουαλέτες έχουν επίσης ένα ουροποιητικό δοχείο εκτός από το τυπικό κάθισμα τουαλέτας.

Οι εσωτερικές διαστάσεις είναι συνήθως τουλάχιστον 100 -110 εκ. επί 100 -110 εκ. η βάση και 200 -220 εκ. το ύψος. 

Η εργονομία και το βάρος της χημικής τουαλέτας θα πρέπει να επιτρέπουν την εύκολη μετακίνησή της και ο όγκος της θα πρέπει να επιτρέπει την άνετη τοποθέτησή της σε οποιαδήποτε από τις καθορισμένες περιοχές επιθυμεί ο πελάτης.

Θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα πλυσίματος χεριών μέσω ενσωματωμένου συστήματος παροχής καθαρού νερού και υγρού σαπουνιού ή σύστημα απολύμανσης χεριών.

Το νερό που θα χρησιμοποιείται για το πλύσιμο των χεριών πρέπει να περιέχει απολυμαντικό ώστε να εξασφαλίζεται η εξουδετέρωση των μικροβίων.

Θα πρέπει επίσης να παρέχονται χάρτινες πετσέτες.

Υπάρχουν πολλοί τύποι χημικών τουαλετών προς ενοικίαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τις φορητές χημικές τουαλέτες  μόνο σε χώρο εργοταξίων. Με μια οικονομική τιμή, μια τυπική χημική τουαλέτα που να πληρεί τις βασικές απαιτήσεις για τους χώρους εργασίας είναι η ιδανική λύση. Μπορεί να συνοδεύονται από σταθμούς πλυσίματος χεριών ή νεροχύτες, ανάλογα με το μοντέλο και άλλα βοηθητικά εξαρτήματα.

Φυσικά οι χημικές τουαλέτες δεν μπορούν να είναι αποκλειστικά για τα εργοτάξια και τις βιομηχανίες. Υπάρχουν επίσης μοντέλα υψηλών προδιαγραφών που είναι ιδανικά για εκδηλώσεις όπως πάρτι, εκθέσεις, υπαίθριους γάμους, μουσικές συναυλίες, αγωνιστικές δραστηριότητες και άλλα.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε πολυτελή ρυμουλκούμενες χημικές τουαλέτες αν θέλετε να παρέχετε περισσότερο χώρο και ανέσεις, όπως πάγκους, νεροχύτες και μονάδες στεγνώματος χεριών στους καλεσμένους σας. Αυτές είναι ιδανικές για γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις, αλλά είναι χρήσιμα και για άλλες καταστάσεις.

Το να έχετε μια χημική τουαλέτα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την επόμενη εκδήλωσή σας. Έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και είναι κατάλληλες για πολυτελή πάρτι και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Αυτός ο τύπος προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από μια τυπική ρυμουλκούμενη χημική τουαλέτα, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως νεροχύτες και καθρέφτες αντλιών ποδιών.

Διατίθενται ενοικιάσεις για να φιλοξενήσουν αναπηρικά αμαξίδια και αυτές οι μονάδες προσφέρουν επιπλέον χώρο για άτομα που φροντίζουν παιδιά, ηλικιωμένα άτομα που μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χώρο και νύφες σε νυφικά! Για ειδικές εκδηλώσεις, οι ρυμουλκούμενες χημικές τουαλέτες είναι η σωστή επιλογή σας καθώς προσφέρουν άφθονο χώρο, άνεση και ευκολία για τους επισκέπτες σας. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων.

Εάν είναι διαθέσιμες στο χώρο της εκδήλωσης υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι χημικές τουαλέτες μπορούν να εξοπλιστούν με νεροχύτες τρεχούμενου νερού και τουαλέτες έκπλυσης, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία παρόμοια με οποιαδήποτε εσωτερική τουαλέτα σπιτιού ή ξενοδοχείου.

Το μυστικό για την αποϋλοποίηση της μυρωδιάς στις χημικές τουαλέτες είναι στο μπλε υγρό.

Όταν ξεπλένετε μια χημική τουαλέτα, αρχικά παίρνετε ένα μείγμα νερού και χημικών ουσιών, αλλά με την πάροδο του χρόνου τα απόβλητα στο δοχείο συγκράτησης αρχίζουν επίσης να ανακυκλοφορούν με κάθε έκπλυση.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται αρκετά άσχημο, το μπλε υγρό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διασπάσει τα απορρίμματα στη δεξαμενή συγκράτησης και να διατηρήσει τη χημική τουαλέτα φρέσκια για έως και 14 ημέρες.

Παλαιότερα, χημικές ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη και η χλωρίνη χρησιμοποιήθηκαν για να αποστειρωθούν και να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση της δυσοσμίας, αλλά τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε και δεν τα χρησιμοποιούμε πλέον στις φορητές χημικές τουαλέτες.

Βάζοντας το σε απλούς και κατανοητούς όρους, το μπλε υγρό τρώει κυριολεκτικά τις κακές μυρωδιές χάρη στα βιοκτόνα του που καταστρέφουν τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τη μυρωδιά.

Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν μπλε βαφή, άρωμα και γαλακτωματοποιητή για να διατηρούνται τα πάντα καλά αναμεμειγμένα. Και όχι η μπλε βαφή δεν θα σας λεκιάσει αν είστε αρκετά ατυχής!

Η συντήρηση των χημικών τουαλετών περιλαμβάνει τα εξής:

 • Εκκένωση αποβλήτων
 • Χημικά στη δεξαμενή λυμάτων
 • Γενικό καθαρισμό μέσα στη καμπίνα με νερό υπό πίεση
 • Γενικός έλεγχος για τυχόν ζημιές
 • Χαρτί Υγείας
 • Γέμισμα νιπτήρα με καθαρό νερό
Κατά τον καθαρισμό, η δεξαμενή αποβλήτων καθαρίζεται και απολυμαίνεται, απομακρύνοντας όλους τους ρύπους.

Καθαρίζονται επίσης η λεκάνη και οι νιπτήρες και όπου αλλού χρειαστεί.

Για τον ανωτέρω καθαρισμό χρησιμοποιούνται τρείς (3) τύποι χημικών που εισάγουμε από τις Η.Π.Α και είναι οι πλέον κατάλληλοι και εγκεκριμένοι.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά από την έδρα μας μέχρι τον τόπο χρήση τους και η επιστροφή τους.