ΕΤΑΙΡΙΑ image
Η εταιρία συνεργεία καθαρισμού ΑΣΤΡΑΠΗ, ιδρύθηκε από τον Ταγιάνη Αντώνιο το 1991 και πρωταγωνιστεί στο χώρο των καθαρισμών, απολυμάνσεων, αποφράξεων, εκκενώσεων, χημικών wc, περιποίηση πρασίνου, αποκομιδή απορριμμάτων, μεταφορά πόσιμου νερού, βιντεοσκοπήσεων αγωγών, καθαρισμό χαλιών κλπ. Ο βασικός μας στόχος είναι να μπορούμε να καλύψουμε κάθε περιοχή στην Πιερία, στην Ελασσώνα και όπου αλλού μας ζητηθεί. Είμαστε διατεθειμένοι να σας βοηθήσουμε, είτε για μια πολύ απλή περίπτωση, είτε για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό.

Διαθέτοντας σύγχρονο στόλο και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.

Η εταιρία ΑΣΤΡΑΠΗ δεν επαναπαύεται στα κεκτημένα, αλλά καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργεί στην αιχμή της τεχνολογίας στο χώρο όλων των υπηρεσιών μας.. Ενημερωνόμαστε, εξοπλιζόμαστε, εκπαιδευόμαστε και πιστοποιούμαστε, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στην πιο δύσκολες υπηρεσίες.

Η ΑΣΤΡΑΠΗ είναι μια εταιρία που επιδιώκει να βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον πελάτη που τη χρειάζεται με ποιότητα, αξιοπιστία και άψογη εξυπηρέτηση.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία αποφράξεων που πρωταγωνιστεί εδώ και 30 χρόνια σε πάσης φύσεως αποφρακτικά έργα σε όλο το νομό της Πιερίας και της Ελασσόνας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία ΑΣΤΡΑΠΗ που εμπιστεύονται γνωστές ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες για τις υπηρεσίες της για τέταρτη συνεχόμενη δεκαετία!

Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο! 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανταπεξέλθουμε στις δικές σας ανάγκες.

Με εκτίμηση
(ένα τηλέφωνο αρκεί) η ΑΣΤΡΑΠΗ στην υπηρεσία όλων σας

ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΙΚΕ 

                                                                    Πιστοποίηση της ΑΣΤΡΑΠΗΣ με το Πρότυπο ISO 9001:2015


Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 Η ΑΣΤΡΑΠΗ ανανέωσε την πιστοποίηση της σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, το οποίο κατέχει από το 2008, από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης GCERT.

Θεμελιώδης πολιτική της ΑΣΤΡΑΠΗ είναι να εφαρμόζει πρότυπα ποιότητας τόσο για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει όσο και για τον τρόπο λειτουργίας της.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση καθορίζει τις απαιτήσεις σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.

Η πιστοποίηση κατά ISO 9001 διασφαλίζει ότι η ΑΣΤΡΑΠΗ διατηρεί ένα αξιόπιστο επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αποσκοπώντας στη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Πρωταρχικός στόχος της ΑΣΤΡΑΠΗ είναι η δέσμευση της στη διαρκή βελτίωση των λειτουργιών της, η οποία αποτυπώνεται στην άριστη ποιότητα των εργασιών της και στην άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της από την αρχική επικοινωνία μέχρι και μετά την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.

Η ΑΣΤΡΑΠΗ έχει σαν πρωταρχικό μέλημα τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των απαιτήσεων των πελατών της με την πιστοποιημένη ποιότητα της.                                                                           Πιστοποίηση της ΑΣΤΡΑΠΗΣ κατά ISO 14001:2015

Η ΑΣΤΡΑΠΗ, ακολουθώντας μία πορεία βιώσιμης ανάπτυξης, και στοχεύοντας στην ορθολογιστική χρήση των φυσικών πόρων (με απώτερο σκοπό την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο Περιβάλλον), ανέπτυξε και εφαρμόζει σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001:2015. Τη σχετική πιστοποίηση έλαβε από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV Austria Hellas.

Η ΑΣΤΡΑΠΗ
  • Εφαρμόζει την Περιβαλλοντική Νομοθεσία και πληροί τους όρους της εκάστοτε έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων της αρμόδιας αρχής.
  • Εφαρμόζει συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της από ειδικούς εμπειρογνώμονες.
  • Μεριμνά για την Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των προμηθευτών της.
  • Εφαρμόζει το σύστημα Περιβαλλοντικής διαχείρισης σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.
  • Καταρτίζει και υλοποιεί Περιβαλλοντικούς στόχους δυναμικά εξελισσόμενους.
  • Βελτιώνει συνεχώς την Περιβαλλοντική της συμπεριφορά σε θέματα πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.
  • Προωθεί την ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας συνεργασίας με τους αρμόδιους κοινωνικούς φορείς και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, συμβάλλοντας στην λήψη μέτρων για συνεχή βελτίωση της Περιβαλλοντικής προστασίας.
  • Πραγματοποιεί συχνές Περιβαλλοντικές μετρήσεις (κατανάλωσης ενεργειακών και υδάτινων πόρων κ.λ.π).
Η προσπάθεια της ΑΣΤΡΑΠΗΣ να προσφέρει στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος είναι διαρκής και αποτελεί προτεραιότητά της η οποία συνάδει με την ανάπτυξη και την τεχνολογία λογισμικού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ευρύτερη αναβάθμιση της χώρας στον τομέα του περιβάλλοντος.