ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ image

Ενοικιάσεις Χημικών Τουαλετών 

 • Θέλετε να νοικιάσετε χημικές τουαλέτες για μικρό χρονικό διάστημα;
 • Σκεφτόσαστε πόσο στοιχίζει μία χημική τουαλέτα για ενοικίαση μίας μόνο μέρας;
 • Ψάχνετε τις πιο φθηνές φορητές τουαλέτες για μίσθωση μεγάλης διάρκειας χρόνου;
 • Προσπαθείτε να μάθετε αν συμφέρει περισσότερο η αγορά ή ενοικίαση μιας χημικής τουαλέτας;
Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να μάθετε και να συμβουλευτείτε για όλα τα παραπάνω ερωτήματα με τη βοήθεια των καλύτερων τεχνικών κάλυψης φορητών τουαλετών (κινητές τουαλέτες – τρέιλερ, φορητές ντουζιέρες, φορητοί νιπτήρες, χημικές τουαλέτες, φορητοί ουρητήρες – wc και βιολογικές τουαλέτες).

Η Αστραπή περιλαμβάνει υπηρεσίες εγκατάστασης φορητών τουαλετών σε όποιο χώρο χρειαστείτε. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενοικίασης και πώλησης χημικών τουαλετών για διάφορους σκοπούς.
Με τεράστιο ενδιαφέρον και επαγγελματισμό, επιθυμούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι για την ασφάλεια των υπηρεσιών μας, αλλά και για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σας προσφέρουμε χημικές τουαλέτες, συνεργαζόμενοι με τις πιο γνωστές εταιρίες του είδους, για να καλύψουμε ανάγκες σε:   
 •  Παραλίες    
 •  Λαϊκές αγορές    
 •  Χώρους δεξιώσεων    
 •  Αθλητικές εκδηλώσεις    
 •  Συναυλίες    
 •  Εργοτάξια     
 •  και όπου αλλού μας ζητηθεί...

Eυαισθησία και σεβασμός για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Στην υπηρεσία ενοικίαση χημικών τουαλετών η καταξιωμένη βασική μονάδα καθαρισμού της ΑΣΤΡΑΠΗ, με τα σύγχρονα ειδικά ιδιόκτητα φορτηγά βυτία εκκένωσης & απολύμανσης, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, τα χημικά, απολυμαντικά και αρωματικά υγρά που διαθέτει, σας παρέχει υπεύθυνα και με συνέπεια τα αναγκαία τακτικά καθημερινά και εβδομαδιαία service της τουαλέτας, που περιλαμβάνουν:      

 1. Εκκένωση του δοχείου λυμάτων
2. Τον καθαρισμό και απολύμανση της καμπίνας εσωτερικά και εξωτερικά με πίεση 120 bar
3. Ανεφοδιασμό χημικού υγρού BIOLEIN (χάρη στο οποίο γίνεται η διάσπαση των λυμάτων και των οσμών)
4. Ανεφοδιασμό με φρέσκο νερό, στο δοχείο και νιπτήρα χεριών
5. Ανεφοδιασμό με χαρτί υγείας και σαπούνι
6. Ανεφοδιασμό της συσκευής απολύμανσης χεριών
7. Τον φρέσκο αρωματισμό της καμπίνας
8. Αποκατάσταση μικροβλαβών και αν κριθεί αναγκαίο, αντικατάσταση της τουαλέτας        
    

Στην περίπτωση μεγάλων ή μικρών εκδηλώσεων, η εξυπηρέτηση μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

> Πολλούς καθαρισμούς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα
Επιτόπια εξυπηρέτηση
> Μόνιμη παρουσία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με εξυπηρέτηση ανάλογα με τις ανάγκες                                                                                 
Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες μεταφοράς, εγκατάστασης, συντήρησης, καθαρισμού και απολύμανσης των χημικών τουαλετών με στόχο να διασφαλίζουμε τις αρτιότερες συνθήκες συνεργασίας με εσάς.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές ενοικίασης φορητών τουαλετών είναι:

 • Ο αριθμός των απαιτούμενων χημικών τουαλετών προς ενοικίαση σε ένα χώρο. Η τιμή ενοικίασης για κάθε φορητή τουαλέτα είναι χαμηλότερη αν η ποσότητά τους είναι μεγαλύτερη. Μόνο με την  ενοικίαση περισσότερων κινητών τουαλετών θα μπορούμε να πούμε ότι επιτυγχάνουμε χαμηλή τιμή.
 •  Οι ημέρες ενοικίασης των χημικών τουαλετών. Σημαντικός παράγοντας που καθορίζει τις τιμές ενοικίασης τουαλετών εξωτερικών χώρων είναι ο χρόνος ενοικίασης. Για ενοικίαση περισσότερων ημερών, υπάρχει ανάλογη έκπτωση στο συνολικό κόστος, οπότε εκεί μπορούμε να μιλάμε για χαμηλές τιμές.
 •  Το είδος της φορητής τουαλέτας. Εξυπακούεται ότι αν αναζητεί κάποιος χαμηλό κόστος για την ενοικίαση  χημικής τουαλέτας θα προτιμήσει την απλού τύπου παρά την VIP.
 •  Η απόσταση που θα μεταφερθεί η χημική τουαλέτα. Είναι προφανές ότι η μεταφορά μιας φορητής τουαλέτας για ενοικίαση σε μεγαλύτερη απόσταση θα στοιχίσει περισσότερο.
 • Ο επιθυμητός χρόνος παράδοσης. Η ανάγκη για άμεση παράδοση μιας χημικής τουαλέτας, είναι λογικό ότι κοστολογείται περισσότερο. Αν επιδιώκει λοιπόν κάποιος να βρεί στην αγορά φθηνές φορητές τουαλέτες, θα πρέπει να προγραμματιστεί έγκαιρα ώστε να διαθέτει τον απαραίτητο χρόνο παράδοσης.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές πώλησης φορητών τουαλετών είναι:
 • Ο τύπος χημικής τουαλέτας. Η τιμή πώλησης της φορητής τουαλέτας έχει άμεση σχέση με τον τύπο της. Πιο φθηνή φορητή τουαλέτα είναι αυτή του απλούστερου τύπου από αυτήν που έχει περισσότερες παροχές ή είναι πιο εξεζητημένη.
 • Η ποιότητα της τουαλέτας εξωτερικών χώρων επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στην τιμή πώλησης. Χημικές τουαλέτες καλής ποιότητας από εξειδικευμένα υλικά σαφώς έχουν μεγαλύτερο κόστος από φορητές τουαλέτες που κατασκευάζονται από φθηνότερα υλικά.
 • Η χώρα προέλευσης της κινητής τουαλέτας. Οι τιμές πώλησης των χημικών τουαλετών που κατασκευάζονται σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες που κατασκευάζονται σε χώρες της Ασίας, λόγω του υψηλότερου κόστους εργασίας.
 • Η ποσότητα των χημικών τουαλετών καθορίζει επίσης  την τιμή πώλησης. Πιο χαμηλή τιμή πώλησης θα μπορούμε να έχουμε με την αγορά μεγαλύτερης ποσότητας.
 • Για να καταλήξει λοιπόν κάποιος στην επιλογή της εταιρίας παροχής χημικών τουαλετών, θα πρέπει να λάβει υπόψη τους προαναφερόμενους παράγοντες για να καταλήξει στην επιλογή.

 Η Εταιρία "ΑΣΤΡΑΠΗ" είναι πιστοποιημένη με:                                            
* EN ISO 9001: 2008 (Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας)
* OHSAS 18001: 2007 (Συστήματα Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία)
* EN ISO 14001: 2004 (Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανταπεξέλθουμε στις δικές σας ανάγκες.