ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ image

Άντληση υδάτων 

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια και θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες στο χώρο αυτό. Εκτός όμως από τις αποφράξεις αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων, αναλαμβάνουμε την άντληση ομβρίων υδάτων και λάσπης από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ και αντλιοστάσιαΔιαθέτουμε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που μας καθιστούν ικανούς να επεμβαίνουμε άμεσα και αποτελεσματικά, απομακρύνοντας το νερό και τις λάσπες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 
Η άντληση υδάτων είναι η διαδικασία άντλησης νερού καθαρού ή ακάθαρτου, από πλημμυρισμένα υπόγεια, φρεάτια, υπόγειους χώρους στάθμευσης, ανελκυστήρες, οικοδομές και όπου αλλού χρειάζεται άντληση υδάτων.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ειδικά στην περιοχή της Αττικής, έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα σε μια έντονη βροχόπτωση να πλημμυρίσουν υπόγεια, φρεάτια και κοινόχρηστοι χώροι.
Στην περίπτωση αυτή η άντληση υδάτων είναι μονόδρομος.

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΡΑΠΗ, αναλαμβάνει να αντλήσει τα ακάθαρτα ύδατα από οποιοδήποτε χώρο ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, σε πολύ οικονομικές τιμές.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Άντληση καθαρών & ακάθαρτων υδάτων, λυμάτων και ομβρίων

 Η άντληση υδάτων από υπόγεια είναι η πιο συχνή περίπτωση που συναντάμε μετά απο μια ισχυρή βροχόπτωση, ειδικά σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Τότε λοιπόν η άντληση υδάτων πρέπει να γίνει άμεσα ώστε να περιοριστούν όσο γίνεται οι ζημιές από ένα τέτοιο άσχημο γεγονός.

Η ΑΣΤΡΑΠΗ Αποφρακτική με εμπειρία από το 1991 στην άντληση υδάτων, είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά, σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.
Παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων από καταιγίδες ή ζημιές, απομακρύνοντας άμεσα το καθαρό (π.χ βρόχινο νερό) ή ακάθαρτο νερό (π.χ ακάθαρτα νερά από βουλωμένη αποχέτευση), από τον χώρο σας. Σε μια πραγματική περίπτωση ανάγκης όπως αυτή, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο ακόμα και Σαββατοκύριακα ή αργίες.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

Πώς γίνεται η άντληση υδάτων από υπόγειο;
 • Η άντληση υδάτων πραγματοποιείται με σύγχρονα και αποτελεσματικά μηχανήματα όπως βυτιοφόρα φορτηγά, μηχανήματα άντλησης νερού και ειδικές αντλίες απορρόφησης καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, που χρησιμοποιούνται ανάλογα με την ποσότητα των υδάτων προς άντληση, το είδος των λυμάτων, το χώρο κ.α.
 • Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες).
 • Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

Ποια είναι τα αίτια μια πλημμύρας;
 • Τα πιο συχνά αίτια για την πλημμύρα ενός κλειστού χώρου (όπως υπόγεια, αποθήκες, πάρκινγκ) ή ανοικτού χώρου (π.χ βεράντες, κήπος κ.α.) οφείλονται κυρίως απο την έντονη βροχόπτωση που έχει ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση αγωγών, υπερχείλιση ποταμιών, φράγματα κ.α.
 • Εκτός όμως από τις φυσικές καταστροφές υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου μια πλημμύρα μπορεί να συμβεί από ένα μη διατηρημένο αποχετευτικό δίκτυο, από σπασμένους σωλήνες, από βλάβες στις σωληνώσεις, από βουλωμένα φρεάτια, βόθρους, φραγμένες τουαλέτες, σιφόνια, νεροχύτες και βουλωμένες μπανιέρες.Στις περιπτώσεις αυτές η άντληση υδάτων είναι αναγκαία.

Σε ποιους χώρους μπορεί να γίνει άντληση υδάτων;
 • Οι αντλήσεις υδάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο μπορεί να πλημμυρίσει από οποιονδήποτε λόγο. Συνήθως όμως υπόγειοι, ημιυπόγειοι, ισόγειοι χώροι, χώροι στάθμευσης και φρεάτια ασανσέρ είναι από τα πρώτα και εύκολα θύματα μιας πλημμύρας.

Ποιες είναι οι τιμές για άντληση υδάτων;
 • Στην περίπτωση της άντλησης υδάτων, ο υπολογισμός του κόστους είναι αδύνατος, διότι καμία περίπτωση αποστράγγισης από πλημμύρα δεν είναι ίδια με μια άλλη. Κάθε περίπτωση είναι εντελώς ξεχωριστή. Το σίγουρο όμως είναι ότι η εταιρεία μας ΑΣΤΡΑΠΗ Αποφρακτική, θα σας απαλλάξει άμεσα και οικονομικά από οποιαδήποτε πρόβλημα πλημμύρας.

Γιατί να επιλέξετε την Αποφρακτική ΑΣΤΡΑΠΗ για άντληση υδάτων;
 • Η εταιρεία μας είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με εμπειρία από το 1991 σε παντός τύπου προβλημάτων άντλησης υδάτων, ενώ παράλληλα είμαστε πιστοποιημένοι από το ΥΠΕΧΩΔΕ και διαθέτουμε σε όλα μας τα οχήματα κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες.

Πως γίνεται η άντληση υδάτων

 •  Πριν πραγματοποιηθεί η άντληση των υδάτων, ελέγχουμε το χώρο και επιλέγουμε το καλύτερο εργαλείο για την συγκεκριμένη εργασία, που θα έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στο λιγότερο χρόνο. Τοποθετούμε τον σωλήνα αποστράγγισης στη σωστή θέση με προσοχή και ασφάλεια. 

Άντληση λυμάτων & Ομβρίων

 •  Άντληση όλων των τύπων υδάτων, βρόχινων και ακάθαρτων με άριστο αποτέλεσμα, σεβασμό και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για όλες τις περιπτώσεις και επίπεδο δυσκολίας.

Περιοχές για άντληση υδάτων

 •  Προσφέρουμε επαγγελματικές και υπεύθυνες υπηρεσίες άντλησης υδάτων σε όλες τις περιοχές της Πιερίας και της Ελασσόνας με ένα τηλεφώνημα στο 23510 36743-46743. Οικονομικά, αξιόπιστα και κυρίως ανθρώπινα.

Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο! 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανταπεξέλθουμε στις δικές σας ανάγκες.